Сърдечно посрещане на Областния управител на Добрич в Чехия

13:36, 24 сеп 15 / Общество 25 372 Шрифт:
Topnovini
„Областният управител на българската област Добрич д-р Маргарита Новоселска, бе приета от управителя на Злински край д-р Станислав Мишак“, съобщава официалният интернет портал на Злински край, Република Чехия, информира пресцентърът на областната управа в Добрич.

С богат снимков материал се проследяват официалните и работни срещи на д-р Маргарита Новоселска с хейтмана /управител/ на Злин д-р Станислав Мишак, както и със съветниците по социални услуги Татяна Валентова и по културата Ладислав Китс. От българска страна присъства също и директорът на ДКИ „Двореца“ - Балчик, Жени Михайлова.

Тема на разговора са били възможностите за съвместни проекти в областта на културата, образованието и социалната сфера. По време на работните срещи д-р Новоселска е била придружена от представители на кметството в град Валашске Мезиричи.

Областният управител д-р Новоселска е присъствала на церемонията по откриването на Дните на отворените врети в Училището по стъкларско изкуство в град Валашске Мезиричи, съобщава официалният сайт на Злински край.

        

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама