Общинският съвет в Шумен приключи 4-годишния си мандат

12:39, 24 сеп 15 / Политика 25 245 Шрифт:
Topnovini
С обща снимка и с последна наздравица днес шуменските общински съветници и кметското ръководство завършиха обшия си 4-годишен мандат – 2011- 2015 г.

Преди да удари последния звънец председателят на местния парламент проф. Георги Колев благодари на съветниците за работата свършена през годините.

“Днес слагаме края на един много добър общински мандат. Искам да благодаря на всички общински съветници за това, че през тези 4 години всеки загърби своите политически виждания и пристрастия и действително вземахме решения, които бяха в полза на шуменската общественост и на жителите на община Шумен”, каза Колев.

Колев изказа специални благодарности към три от председателите на постоянни комисии към шуменския парламент – Даниела Русева, Светлозар Тусузов и Христо Дечев.

Председателят на Общинския съвет допълни, че с работата си през тези 4 години съветниците са осигурили добър комфорт на кмета Красимир Костов и администрацията и пожела такъв комфорт и на следващия кмет.

Кметът Красимир Костов не се обърна към съветниците, но след края на сесията прегърна председателя на местния парламент проф. Георги Колев.

След това всички съветници и кметското ръководство се събраха за прощална снимка, след което вдигнаха наздравица с чаша вино.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама