Подредиха бюлетината за местните избори в Търговище

11:24, 24 сеп 15 / Политика 25 241 Шрифт:
Topnovini
22 места в бюлетината си разпределиха партиите, коалициите и независимите кандидати, регистрирани за участие в местните избори в Търговище.  Подредбата им беше определена с жребий.

Първи в бюлетината ще бъде независимият кандидат Славчо Славчев, второто място е за “Ред, законност и справедливост” (РЗС) трети са “Нова алтернатива” на бившия министър на отбраната Николай Цонев, следвани на четвърто място от “Движение 21” на Татяна Дончева.  На пето място се подредиха “България без цензура”, на шесто “Националният фронт за спасение на България”, на седмо - местната коалиция "Обединени за Търговище”. С номер осем в бюлетината е Реформаторския блок, следвани от БСП, които получиха номер девет. На десето място е инициативния комитет на Гюлшен Алиева, която е независим кандидат за кмет на село Пайдушко. На 11 място е Съюза на патриотичните сили „Защита", на 12 – Движение за радикална промяна "Българска пролет" на независимия депутат Велизар Енчев. Фаталният 13 номер се падна на ГЕРБ, следвани от Социалистическа партия “Български път” с номер 14, инициативния комитет на Мехмед Мехмедов, който се кандидатира като независим за поста на кмет в село Надарево с номер 15, ВМРО с номер 16, ДПС с номер 17, инициативния комитет на Нефизе Бекирова за кмет на село Баячево с номер 18. На 19 позиция се подредиха АБВ, на 20 “Атака”, на 21 “Български демократичен център” и последната 22 позиция се падна на инициативния комитет на Ибрям Мустафов, който е независим кандидат за кмет на село Братово.

Решението на Общинската избирателна комисия подлежи на обжалване пред Централната избирателна комисия в срок до 3 дни от обявяването му.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама