Националното сдружение на общините отличи просперитета на В. Търново и населените места

09:42, 24 сеп 15 / Политика 25 186 Шрифт:
Topnovini
Националното сдружение на общините в Република България отличи просперитета на Велико Търново. Впечатление на организацията правят също постигнатите резултати и в другите населени места от общината, съобщиха от пресцентъра на кметската администрация в старата столица.

„Градовете и селата са по-красиви и благоустроени, предлагаме по-добри услуги за хората и имаме отворена към нуждите им местна администрация”, пишат председателят на Управителния съвет на НСОРБ Тодор Попов и изпълнителният директор на НСОРБ Гинка Чавдарова.

Управителният съвет и екипът на Националното сдружение на общините изпратиха благодарствено писмо до Община Велико Търново и кмета Даниел Панов за добрата работа и постиженията през мандат 2011-2015 г., както и за успешната съвместна дейност.

„През целия този път бяхме заедно – говорихме с единен общински глас, учехме се от по-добрите, защитавахме по-слабите, помагахме на пострадалите, акумулирахме нова енергия и сила”, посочват Тодор Попов и Гинка Чавдарова.

„Благодарим, че не се огънахте, не се отказахте, работихте усилено, откликвахте на всички потребности на гражданите, независимо дали касаят местни или държавни отговорности.

За нас беше безценен дар отделеното време за участие в нашите форуми, за формирането на обща позиция и отстояването й пред централната власт, за споделянето на постиженията и проблемите. В края на тези четири години имате основание да се гордеете с постигнатото”, гласи още благодарственото писмо.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама