Фандъкова и директорът на Google ще разискват темата за България в дигиталната ера

08:54, 24 сеп 15 / Общество 25 308 Шрифт:
Topnovini
Къде е мястото на България в дигиталната ера ще бъде темата на форума „Младите предприемачи в дигиталната ера”, който ще се състои днес в Дома на Европа в София. Той е организиран от предприемачи ГЕРБ, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова и Младежи ГЕРБ, в сътрудничество с Google.

В срещата ще участват председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова и директорът на Google за връзки с публичния сектор и правителствата на ЕС Георгиос Маврос. В панела ще се включат също председателят на ПГЕРБ Валя Чилова, председателят на МГЕРБ Георг Георгиев и отговарящият за връзки с публичния сектор и правителствата за Централна и Източна Европа в Google Марчин Олендер.

Европейският съюз с пълна сила върви към нов икономически модел, базиран на дигиталните технологии и иновативните бизнес идеи. С фондовете за млади предприемачи и завършването на единния дигитален пазар възможностите да започнеш бизнес в Европа ще стават много повече, а цената за това – минимална, казват организаторите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама