Асен Тютюнджиев повежда листата на ПП „Движение 21“ във Велико Търново

08:43, 24 сеп 15 / Политика 25 200 Шрифт:
Topnovini
Партията на Татяна Дончева регистрира листа в Общинската избирателна комисия от 10 кандидати за общински съветници. Водачът е с висше юридическо образование и работи като помощник-нотариус. На второ място в листата е Кинка Иванова Кирилова-Лупанова, учител.

Ирена Василева Велева е под номер 3. Тя е докторант по „Право“. След нея на 4-то място е лекаря Веселина Витанова Стоянова-Вълева. На 5-то място е Марияна Петрова Баталова, също учител. Дора Наполеонова Закова-Русева заема 6-то място в листата на „Движение 21“. Тя също е лекар.

Седма е Йорданка Атанасова Лекова. Тя е с висше икономическо образование, работи като главен счетоводител. На 8-мо място е Иван Димитров Николов. Завършил е Факултета по математика и информатика на ВТУ, работил като учител. 9-та в листата е адвокат Албена Петрова Шаркова и десета е Христина Димитрова Димитрова – зъботехник и икономист по образование.

„Включваме се в надпреварата за местния вот ентусиазирани и с енергия“, коментира след регистрацията местния общински и областен лидер на „Движение 21“ Милен Маринов.

„Няма да разчитаме на платени застъпници, искаме хората, които ни подкрепят да бъдат с нас, защото ни харесват, а не заради интереси“, допълни още Маринов. Листи с кандидати за общински съветници са регистрирани в 5 общини на област Велико Търново – старата столица, Горна Оряховица, Свищов, Павликени и Елена. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама