8 са кандидат-кметовете във Велико Търново

07:53, 24 сеп 15 / Политика 25 155 Шрифт:
Topnovini
10 инициативни комитета, 5 местни коалиции, 19 партии и 2 коалиции от партии са регистрирани в Общинската избирателна комисия във Велико Търново за участие в Местните избори 2015 година, съобщиха от там. Кандидатите за кметове на старата столица са 8. 24 са листите за общински съветници, 384 са кандидатите за общински съветници. 

За кметското място в страта столица ще се борят Валентин Ламбев от  БСП, Даниел Панов – ГЕРБ, Д-р Драгош Методиев – АБВ, Мирослав Трифонов – РБ, проф. Пламен Легкоступ – ВМРО, Румен Димитров - "Нашият град", Симеон Коев – Движение  за радикална промяна "Българска пролет", Стефан Михайлов - "Царевград за Велико Търново". В битката за кметските избори влизат и няколко независими кандидати, подкрепени от партии или ИК.

Това са Стоян Петров Стоянов – канидат за кмет на село  Балван,  Росен Славов Русев за Дебелец, Албена Алексиева Алексиева - Беренска в Беляковец, Малина Темелкова Попова в село Присово, Христо Иванов Попов за Леденик, Христо Рашков Христов в Ново село,  Недьо Лазаров Георгиев ще е независим кандидат в село Балван и  Петя Георгиева Кънчева в  Плаково.  Милен Петров Ангелов е регистриран за канидат за общински съветник, сочи справка в сайта на Общинската избирателна комисия.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама