Георги Гергов: Слагаме край на скрити и явни коалиции, на порочни схеми в Общинския съвет

20:32, 23 сеп 15 / Политика 25 293 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"В Пловдив трябва да има промяна и тя започва с БСП. Ние сме сериозната партия, партията на традициите и морала, партията на истинските хора. Длъжни сме да направим промяната, заради героите септемврийци и заради бъдещите поколения". Това заяви председателят на пловдивските социалисти и кандидат за кмет на града Георги Гергов пред стотици пловдивчани, събрали се в Акациева горичка по повод 92 години от Септемврийското въстание.

В речта си Гергов декларира убеденост в успеха на левицата, защото предлага млади кандидати  за районни кметове и способни хора за общински съветници.

"Ръководството на партията разчита на нас", изтъкна той и предаде личните поздрави на Михаил Миков към пловдивските социалисти, отправени по време на днешното национално съвещание в НДК.

"Ние предлагаме нов вариант за управление на Пловдив и той слага край на скритите и явни коалиции в Общинския съвет, на порочните схеми за преразпределение на общинския бюджет", гарантира социалист №1 в Пловдив. "Този мениджмънт на града доведе до изключване на тепета от възможност за европейско финансиране, на река Марица, на Главната, на Стария град. Този мениджмънт построи една зала за милиони вместо три, в които да спортуват нашите деца, вдигна данъците и кърпи бюджета с милиони кредити. Няма да скрием от пловдивчани истината", посочи Георги Гергов и продължи: "Длъжни сме да го направим, заради пенсионерите, които мизерстват, заради децата ни, които напускат, заради внуците, които искам да се върнат в България". В заключение лидерът на социалистите в Пловдив и областта поясни, че БСП ще се състезава с №5 в тези избори – числото, с което социалистите вкараха четирима депутати през 2013. "Това е числото на победата", коментира и водещият на митинга Николай Радев.

В словото си по повод първото в света антифашистко въстание кандидатът за районен кмет на "Западен" Милена Колева изведе поуките и подчерта, че само левите сили са в състояние на направят социална революция и да управляват в името на хората.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама