„Глас народен“ издигна кандидати за кметове в общините Добрич и Добричка

15:40, 23 сеп 15 / Политика 25 461 Шрифт:
Topnovini
Местната структура на ПП Глас народен в гр. Добрич регистира листа за участие в предстоящите избори за кметове и общински съвентици, насрочени за 25 октомври тази година.

Михаил Михов и Иван Гушев са кандидатите за кметове на гр. Добрич и Община Добричка, а 11 са кандидатите за общински съветници.

 “Глас народен не участва в коалиции в нито едно населено място, а в общините в област Добрич, в които Глас Народен няма свои кандидати, няма да подкрепим никой от издигнатите от други партии кандидати за кметове и общински съветници”, заяви Ангел Ангелов, общински председател и водач на листата в Добрич на Глас народен.

“Фактите говорят сами. Партията ни може би е единствената от всички политически формации, която ще се бори самостоятелно на местните избори, насрочени за 25 октомври тази година“, допълни Михаил Михов, кандидат за кмет на град Добрич и втори в листата за общински съветници цитирайки председателя на партията Светльо Витков.

Младежката безработица, инвестиционни проекти, местните данъци и такси, безопасността на децата около учебните заведения, развитие на детския и юношески спорт, са само част от приоритетите на местната организация на Глас народен в Добрич.

Кандидат за кмет на община град Добрич е Михаил Иванов Михов – ИТ специалист, дизайн и реклама.  Кандидати за общински съветници в община Добрич са Ангел Йорданов Ангелов - преподавател по Икономика, Михаил Иванов Михов - ИТ специалист, дизайн и реклама, Николай Колев Диков - Мениджър ресторанти и хотели, Ивелин Иванов Найденов - специалист сектор сигурност, Димитър Йорданов Цанев - ИТ специалист, Зорница Желева Пейкова – икономист, инж. Искрен Кръстев Добрев - техник земеделска техника, Мирослав Миленов Иванов – Предприемач, Атанас Николаев Колев - земеделски производител.

Кандидат за кмет на община Добричка е Иван Георгиев Гушев  - земеделски производител.

Кандидати за общински съветници в общината са Иван Георгиев Гушев - земеделски производител и Ралица Валентинова Петкова - земеделски производител.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама