Коалиция „Патриотите-ВМРО“ подкрепя инж. Емануил Манолов за втори мандат в Павликени

15:04, 23 сеп 15 / Политика 25 233 Шрифт:
Topnovini
Местната коалиция „Патриотите - ВМРО“ заяви подкрепата си за инж. Емануил Манолов за втори мандат като кмет на община Павликени, съобщиха от пресцентъра на Манолов.

През седмицата областният председател на ВМРО доц. Милен Михов беше в Павликени за регистрацията на местната коалиция. След като го запозна с впечатляващите постижения и значителния финансов европейски ресурс, който Павликни защити и получи през изминалите четири години, инж.Манолов представи на госта си и своята програма за управление през следващия мандат.

„След години на застой Павликени пое по нов път от 2011 година до днес – пътят на развитието си като сигурно, благоустроено и уютно място за живот. Има недовършени толкова добри неща“, подчерта инж.Манолов.

"Няма как да не изкажа безрезервната подкрепа за такива личности, които са доказали своите способности да управляват успешно с отговорност, патриотизъм и привързаност към българщината като инж. Манолов.

Вижданията ни за бъдещето на Павликени съвпадат“, каза доц.Михов след като се запозна с приоритетите за следващите четири години. Сред тях е продължаването на амбициозната мащабна строителна програма в града и населените места, завършването на ключови инфраструктурни обекти, разширяването на спектъра от социални услуги, които Община Павликени предлага, повече социална защита и достъп до качествено здравеопазване чрез общинската болница.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама