Михаил Миков се допитва до народа във Фейсбук

14:50, 23 сеп 15 / Политика 25 366 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Авангардна техника за предизборна агитация е избрал лидерът на БСП Михаил Миков. Той е пуснал анкета във Фейсбук, в която пита хората какви са очакванията им във връзка с предстоящите местни избори.

„Скъпи приятели, след края на лятото и в навечерието на предизборната кампания реших да се обърна към всеки от вас с това кратко писмо“, пише Миков.

И предупреждава: „Предстои ни важно изпитание - изборите за кметове и общински съветници“.

Миков припомня, чи БСП вече утвърди практически всички наши кандидати за кметове. „Това са все хора, от които ще очакваме да са проводници и реализатори на местно равнище на лявата политика, която нашата партия отстоява. За да може тази политика да е наистина пълноценна, ще е важно да научим какви са Вашите очаквания, изисквания и претенции към дейността на Вашия бъдещ кмет и към общинските съветници на населеното Ви място. Това се отнася както за периода на предизборната кампания, така и за след това“, уточнява соцлидерът.  

Въпросите са:

(1) Какви са вашите очаквания към кметовете и общинските съветници във вашето населено място?  (2) Кои са актуалните проблеми на Вашето населено място, които останаха нерешени? (3) Какви са вашите препоръки за предизборната кампания във вашето населено място и на национално равнище? (4) Кои са актуалните теми за вас, за вашите близки и приятели? (5) Запознати ли сте с нашите Стандарти за лява политика в местната власт?

„Вашето мнение ще е много важно и ценно за нашата партия. Надявам се да получа, колкото се може повече отговори и заедно да изградим представата си за бъдещето на България, което започва от бъдещето на всяко отделно населено място“, завършва Миков.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама