Представиха листата на ГЕРБ за общински съветници в Стара Загора

12:04, 23 сеп 15 / Политика 25 462 Шрифт:
Topnovini
 

„Листата с кандидати за общински съветници на ГЕРБ в Стара Загора е най-младата. От 51 кандидати 20 са под 31 години”, съобщи  организационният секретар на партията Николай Диков.

„През последните четири години, по време на мандата на кмета Живко Тодоров, категорично доказахме, че младостта не е порок, напротив – младите са носители на енергията и волята за промяна“, допълни той. В листата има доказани специалисти от всички сфери – лекари, учители, икономисти, финансисти, строителни инженери, юристи и др. „Най-младият е 25-годишният Желязко Атанасов, а най-възрастният арх. Иван Райнов.  ГЕРБ издига кандидати за кметове в 35 населени места от общината и подкрепя двама независими в селата Еленино и Маджерито. Целта ни е да имаме повече кметове в селата от общината, отколкото досега, за да може ГЕРБ да провежда реална политика в полза на жителите им”, коментира водачът на листата Емил Христов, председател на досегашния Общински съвет. „Целта ни за  Общинския съвет е да имаме достатъчно съветници, които да подкрепят политиката на кмета Живко Тодоров и партия ГЕРБ“, каза още Христов.    Той допълни, че ГЕРБ ще води, както винаги досега, позитивна предизборна кампания. „Виждаме обаче, че политическите ни опоненти в Стара Загора са достатъчно изнервени. Общинският лидер на БСП Валентина Бонева дава едно много лошо начало на тона на кампанията. Това е въпрос на морал и лидерство. Категоричен съм ,че не това е начинът да се водят смислени спорове и ГЕРБ в Стара Загора няма да се подаде на подобни провокации“, коментира Емил Христов. 

Официалното откриване на предизобрната кампания на ГЕРБ ще е на 25 септември  от 18.00 часа, в новопостроената общинска спортна зала „Иван Вазов“. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама