На благотворителен базар в Разград събират средства за лечение на шестгодишно дете

11:06, 23 сеп 15 / Общество 25 311 Шрифт:
Topnovini
На благотворителен базар в Разград ще се събират средства за операция на шестгодишно дете. Инициативата ще премине под наслов "Да помогнем на Павчо", съобщават организаторите Полина Иванова и Пламена Адрианова.

Шестгодишният Павел Мирославов Гуцало е с тежка диагноза рак на гръбначния мозък. Детето се нуждае от спешни операции в клиника в Израел, за които са необходими 400 000 лева. Момчето е от Варна, но неговите родители Албена и Мирослав Гуцало са от Разград и имат много приятели тук.

Организаторите на благотворителната инициатива приканват всички, които искат да помогнат на малкия Павчо, да се включат в базара. Той ще бъде на 27 септември от 10 часа в залата на „Лятно кино”. Няма да има ограничения за артикулите, които ще се продават. Участниците в базара по своя преценка ще предоставят цялата или част от сумата, която са получили от продажбите си. Ще има и отделна кутия за дарения.

В подкрепа на каузата кутии за дарения ще бъдат поставени в ПМГ „Акад. Никола Обрешков”, кутии съвсем скоро ще има и в магазин ЦБА, Ками /старата баня/, Хармония /на кръстовището на ул. Венелин и бул. „Княз Борис”/.

Средства се събират и на банковата сметка на бащата на Павел и чрез PayPal: Мирослав Петров Гуцал / Miroslav  Petrov Gutsalo

Сметка в лева: BG61UBBS80022038685020

Сметка в евро: BG52UBBS80021434746110

Банка ОББ

paypal: [email protected]

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама