ВМРО илиза самостоятелно на изборите в шест общини в област Добрич

08:12, 23 сеп 15 / Политика 25 358 Шрифт:
Topnovini
Българското национално движение ВМРО ще се яви със самостоятелни листи за общински съветници в шест от осемте общини на  Добричка област, съобщиха от областната пресслужба на организацията. Патриотите ще имат свои кандидати за местния парламент и кметове на населени места в седем общини. В Генерал Тошево и община Добричка войводите издигат и собствени кандидати за общински кметове.

В областния център Добрич ВМРО по традиция участва със самостоятелна листа за общински съветници. Родолюбивата организация залага на млади, образовани, последователни български патриоти, добруджанци, които не са променяли партии и политически възгледи, родени и отраснали в Добрич. Водач на листата в Добрич е Йордан Йорданов - общински съветник, помощник-директор на Хуманитарната гимназия. На второ място в листата е Пламен Николов - журналист с дългогодишен опит в регионални и национални печатни издания.  Третата позиция в листата е за Иван Пеев - магистър по туризъм. Четвърти е Тихомир Маринов - завършил Висше училище по телекомуникации, бивш състезател по хандбал, областен координатор на ВМРО. Пети в листата е Станислав Илиев - икономист, представител на гражданската квота.

Със самостоятелни листи за общински съветници родолюбците излизат и в общините , Балчик, Каварна, Генерал Тошево, Шабла, Добричка.

Целта на ВМРО е увеличаване на представителството в общинските съвети и избиране на хора, които имат желание, сили и възможности да работят за възраждане на добруджанските общини.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама