Л. Владимиров: Няколко фирми упражняват екологичен геноцид над русенци

17:21, 22 сеп 15 / Политика 25 159 Шрифт:
Topnovini
Днес народният представител проф. д.н. Любомир Владимиров представи кандидатите за общински съветници и кметове в Русе и региона на ПП „Атака“. „В кампанията на „Атака”, която ще проведем ще поставим въпроси, които ще засегнем и ще държим на тях.

На първо място болната тема за екологията на града, екологичния геноцид над русенци, гостите на града и жителите на Мартен, Сандрово. Екологичен геноцид упражняван от няколко фирми и български и чужди, за които категорично, тук на първо място държавата трябва да се намеси, и да им бъде спряно производството", каза Любомир Владимиров.

"Друга тема, която ще засегнем в нашата кампания е прекратяване на корупцията в общинска администрация. Прекратяване на злоупотребите на чиновниците. Злоупотреба със средства, злоупотреба с човешки съдби дори.

Не на последно място от „Атака” ще продължим да искаме в Русе да не бъде създаден бежански център. Други теми, които ще засегнем: по- доброто хигиенизиране на града, състоянието на общинските пътища, както и намаляване на администрацията", допълни още народният представител. 

Кандидатът на ПП "Атака" за кмет на Община Русе Мирослав Славчев каза: "Основната цел е категорично обединение на националистическия вот в Русе. Едно от мототата на нашата кампания ще бъде това. Нашата цел на предстоящите местни избори и на всички избори, които предстоят е да положим усилия да обединим националистическия вот. 

В регионален план, ако успеем да обединим този вот, партия "Атака" може да отиде на балотаж. Очакваме силно корпоративен и платен вот на изборите. В нашата кампания ще залагаме на срещи с избирателите и на прекия контакт и целта ни е балотаж", допълни още Мирослав Славчев. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама