Гимназията по туризъм в Бургас ще ползва нов автобус за над 80 000 лева

07:35, 22 сеп 15 25 249 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бургаската гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“ ще се обзаведе с чисто нов автобус. От ръководството на учебното заведение вече са пуснали обществена поръчка за неговото закупуване, показа справка на Toponovini.bg.

Доставката на новия автобус с 22+1 места е по проект "Реална работна среда- гаранция за професионално образование" на националната програма "Модернизиране на системата на професионалното образование". Прогнозната стойност на поръчката е 83 333 лева без ДДС, като гимназията участва с 13 350 лева съфинансиране. Возилото ще се ползва за извънградски пътувания.

Кандидатите трябва да имат опит в изпълнението на минимум три подобни доставки, извършени през последните 3 години. Участниците трябва да разполагат със станционарна оторизарана сервизна база за гаранционна и следгаранционна поддръжка, намираща се в радиус не повече от 20 км от мястото на изпълнение на поръчката- гр. Бургас, ул. "Стефан Стамболов"№ 53. Декларация за притежание на мобилна работилница. Копие от сертификат по EN ISO 9001:2008 или еквивалентен с обхват търговия и ремонт на автобуси. Каталог със снимки на автобуса. Гаранция от фирмата производител за минимум 2 години или 100000 км.

Предлаганият автобус трябва да е оригинален, нов, неупотребяван и да отговаря на техническите изисквания, приложени в документацията. Участникът следва да посочи характеристиките на автобуса, марката, производителя, произхода и условията за гаранционни поддържания.

Маскимално допустимата за офериране цена е 100 000 лева с включено ДДС.

Срокът за изпълнение на поръчката е шест месеца.

Критерий за оценяване ще бъде икономически най-изгодна оферта при пет показателя: предлагана цена, литрова мощност на двигателя, сервизна подръжка, срок на гаранция и мощност на единица маса.

Фирмите-кандидатки могат да подават заявление за участие до 19 ноември. Офертите ще бъдат отворени на 21 ноемви в сградата на Гимназията по туризъм.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама