Министър Ангелкова на посещение в Русенско на 22 септември

06:39, 22 сеп 15 25 288 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Министърът на туризма Николина Ангелкова е на посещение в Русенско днес, 22 септември. Тя ще бъде в Николово, Тръстеник, Острица, Караманово и Пиперково. Народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР - Русе и министърът на туризма Николина Ангелкова ще открият нови обекти в Русенска област, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ- Русе.

В 10 часа в село Николово /Община Русе/ ще бъде открит обновен парк в центъра на населеното място и ще бъде направен преглед на състоянието на Лесопарк „Липник“. В 11.30 часа в центъра на село Тръстеник /Община Иваново/ предстои откриването на обновен център, читалище и музей с финансовата подкрепа на ОП „Развитие на селските райони“ 2007 – 2013 година. 

В 13 часа в центъра на село Острица /Община Две могили/ ще бъде открит нов фонтан. В 14.15 часа в село Пиперково /Община Ценово/ министърът и депутатите ще открият нова детска площадка, създадена с подкрепата на ПУДООС.

В 15 часа в детската градина в Караманово ще бъде открит кът за отдих с беседка и озеленяване, отново създаден с финансиране на проект по ПУДООС, съобщават още от пресцентъра на ГЕРБ- Русе.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама