БДЦ регистрира 20 кандидати за общински съветници в Бургас, води ги Димитър Христов

18:27, 21 сеп 15 / Общество 25 384 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Български демократичен център (БДЦ) регистрира в Общинската избирателна комисия листата си за общински съветници в Бургас. Кандидатите на партията за местния парламент в Бургас ще бъдат общо 20. Водач е Димитър Христов, общински съветник и през изтеклия мандат.

Български демократичен център излъчва кандидати за общински съветници в общо девет общини: Бургас, Поморие, Айтос, Сунгурларе, Средец, Малко Търново, Созопол, Приморско и Карнобат – в коалиция. По двама са кандидатите на партията за кметове на населени места в общините Айтос и Средец. Освен кандидат за кмет на Община Сунгурларе, БДЦ издига кандидатури и за още 13 населени места в тази община.

Основното послание, което Български демократичен център отправя за мандат 2015 – 2019 година е: „Повече работа, за да задържим младите в България“.

Чрез своите представители в общинските съвети БДЦ ще работи за разгръщане икономическия потенциал на общините, като вниманието се насочи към периферията. Досегашният кмет на Бургас е взаимствал от програмата й на предходните местни избори именно принципа за необходимост от развитие на съставните селища, припомнят от партията.

Без производство не може да има успешен бизнес, убедени са от БДЦ. Затова във фокуса на работата им в местните парламенти ще бъде възраждане на производството, засилване икономическата стабилност на общините и стремеж към възраждане на някои от изчезващите  професии в Бургас, като риболов и минно дело.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама