Водещ УНГ специалист ще дава консултации в Русе

17:01, 21 сеп 15 / Здраве 25 174 Шрифт:
Topnovini
Един от водещите у нас специалисти в областа на Уши, нос и гърло д-р Асен Меджидиев ще бъде в Русе за да извършва консултативни прегледи на деца и възрастни, съобщават домакините от града.

Специалистът ще бъде в града ни по покана на Многопрофилна болница за активно лечение „Медика Русе”, където ще се провеждат консултациите. Партньорството между Лечебното заведение и д-р Меджидиев продължава вече няколко години, като това е четвъртото му посещение. 

Прегледите ще се извършват на 3 октомври 2015 г. в сградата на лечебното заведение след предварително записване. Това може да става на място в Лечебното заведение намиращо се в сградата на Бившата Трета поликлиника на улица „Рига” 35 или на телефони 082/830 230; 0876 830 230.   Д-р Асен Меджидиев e началник отделение по УНГ на УМБАЛСМ „Пирогов”. Завършва медицина през 1994 година. Специалист е по Уши, нос и гърло и бронхология. Стажът му започва в отделение по Белодробни болести на Пета градска клинична болница. От 1995г. до декември 2011г. работи в клиниката по Оториноларингология и лицево-челюстна хирурги на УМБАЛ "Св. Анна" като УНГ специалист и бронхоскопист. 

Д-р Медживиев има 10 публикации на тема УНГ и бронхология в български и международни издания. Участвал е в три световни конгреса по уши, нос и гърло в  Рим, Кайро и Сао Паоло. Специализирал риносептопластика в Германия и ендоскопска хирургия на нос и синуси в Хърватска. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама