Д-р Георги Митев от Реформаторския блок: Всеки един от нас е важен

13:07, 21 сеп 15 / Общество 25 263 Шрифт:
Topnovini
„Трябва да бъдат оценени всички хора, които са в листата ни, защото всеки един от нас е важен. Няма значение кой е първи, втори или десети”. Това заяви днес водачът на листата на Реформаторския блок в Бургас д-р Георги Митев малко преди регистрацията й в Общинската избирателна комисия (ОИК).

Митев допълни, че на предстоящите избори ще разчитат на пълна подкрепа от страна на избирателите. На въпрос колко общински съветници мислят, че могат да вкарат в бургаския общински съвет, шефът на Агенцията по безопасност на храните в Бургас отговори в шеговит дух: „Както е казал мечо Пух – колкото повече, толкова повече. За нас е важно да имаме поне 50+ 1”.

Документите в ОИК подадоха водачът на листата д-р Георги Митев, областният секретар на СДС Тошко Иванов, който е на втора позиция, общинският председател на „Движение България за гражданите” и трети в листата Живко Табаков, както и общинският лидер на НПСД Мехмед Катърджьолу – четвърти в предизборната листа.

„Днес е важен ден за нас. Всички сме обединени. Смятам, че Реформаторският блок този път ще покаже много по-добри резултати. Минимумът, който сме си поставили, е да запазим доверието, което ни гласуваха хората на предните избори”, каза от своя страна Живко Табаков, сочен за фаворит на преференциалния вот.

В първата десетка са още Дойчо Дойчев, Станимир Апостолов, Стоян Грозев, Митко Иванов, Анелия Станева и Валентин Ганчев.

Днес реформаторите регистрираха и кандидатите за кметове на кметства в община Бургас. Кандидатът на коалицията в село Твърдица е досегашният кмет Сотир Йовчев, в село Братово реформаторите застават зад Паруш Парушев, в село Равнец  издигат  Минчо Маджаров, а в село Димчево -  Неда Стоянов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама