Кметът на Разград определи местата за поставяне на предизборни материали

07:51, 19 сеп 15 / Политика 25 258 Шрифт:
Topnovini
Кметът на Разград Денчо Бояджиев определи местата за поставяне на агитационни материали по време на предизборната кампания за насрочените на 25 октомври избори, съобщиха от общинската администрация.

В областния град за разлепяне на материали са определени 15 рекламни табла и 11 автобусни спирки. В селата от общината материали за предизборна агитация ще се поставят на 38 места.

Използването на сгради, огради и витрини - частна собственост, може да стане само след изричното разрешение на собственика или управителя на имота.

Поставените материали в нарушение на Изборния кодекс да се премахват въз основа на решения на Общинската избирателна комисия, а в изборния ден - и по решения на секционните избирателни комисии, при необходимост и със съдействието на органите на МВР, се казва още в кметската заповед.

На територията на град Разград те могат да се премахват от служителите от специализираното звено "Контрол по обществен ред и транспорт", а в останалите населени места – от кметовете на кметства и кметски наместници.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама