Юлиян Костов е кандидат за кмет на Шумен от Българска социалдемокрация – Евролевица

17:34, 18 сеп 15 / Политика 25 525 Шрифт:
Topnovini
Юлиян Костов е кандидатът за кмет на Шумен, издигнат от Българска социалдемокрация – Евролевица.

Той е на 44 години, семеен с две деца. Възпитаник на Природо-математическата гимназия в Шумен, завършил е Българска филология в Шуменския университет.

През 1998 г. е завършил и Сити Колидж в Лондон.

Занимава се с търговия на селскостопанска техника и машини.

„Обичам града си и смятам, че заедно с моя екип мога да подобря много сектори в общината”, каза Юлиян Костов.

Част от екипа, който стои зад него е координаторът на Българска социалдемокрация – Евролевица  за Шумен полк. Кольо Георгиев. Той заяви, че влошеното състояние на региона се дължи на грубите грешки в ръководството на някои партии и в ляво, и в дясно.

„Шумен, градът, който бе на 10-то място в страната, сега е на едно от последните места в страната”, каза той и допълни, че това е провокирало Българска социалдемокрация – Евролевица  да се появи на политическия фронт.

„В лявото пространство на Шумен трябва да се намерят свежи сили за отстояване и подобряване на социалните права и придобвки на жителите”, каза полк. Георгиев. Той заяви, че това са и част от целите на партията.

Според Юлиян Костов Шумен се нуждае от инвестиции, за да се подобри икономиката на общината. „Това е единственият начин да се подобри този сектор, а досега не е работено достатъчно в тази насока”, заяви кандидатът за кметското място.

Българска социалдемокрация – Евролевица е регистрирала и листа с общински съветници. В нея са включени 7 души, като сред тях има икономисти, юристи и бизнесмени.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама