Кметът и съветниците на В. Търново получиха плакети и грамоти на последната си сесия

16:32, 18 сеп 15 / Политика 25 206 Шрифт:
Topnovini
Кметът на община Велико Търново Даниел Панов, заместниците му Снежана Данева-Иванова и Ганчо Карабаджаков, както и всички 37 общински съветници получиха възпоменателни плакети и грамоти. Връчването им стана по време последната сесия на местния парламент.

Символите удостоверяват времето, в което кметският екип и общинските съветници са заемали управленските позиции. Със същите дарове бяха зарадвани и управниците на малките населени места. Подобна инициатива се прави за пръв път.

Кметът на община Велико Търново Даниел Панов получи своите възпоменателни грамота и плакет от председателя на Великотърновски общински съвет инж. Николай Ашиков. Даниел Панов връчи символите, отредени за заместник-кметовете и за управниците на малките населени места. Кметът на община Велико Търново подари същите и на председателя на местния парламент Николай Ашиков.

„Винаги съм искал и съм се стремял да бъда толерантен. Случвало се е и да избухвам. Ако някой е останал огорчен или обиден, моля да приеме моите искрени извинения”, обърна се Даниел Панов към своите заместници, към общинските съветници, експертите от общинската администрация и към кметовете на населените места.

Той призова бъдещите участници в предизборната кампания да поставят интересите на гражданите на общината пред партийните и политически различия и да не обещават нещо, което не могат да изпълнят.

„Повече от 93% от предизборната платформа е изпълнена, мога да кажа с ръка на сърцето. Това стана възможно и благодарение на Великотърновски общински съвет. Имаше спорове и конструктивен диалог, от които последваха правилните за града и населените места решения. За четирите години бяхме едно цяло семейство и екип, който работеше за развитието на цялата община.

Благодарен съм както за екипната работа, така и за бързите действия. Благодаря на моя екип - на общинската администрация. Хората до мен знаят колко нерви и колко безсънни нощи ни е коствало управлението. Радвам се, че много от решенията са за бъдещите поколения”, продължи със словото си кметът на община Велико Търново Даниел Панов.

По време на сесията бе излъчена кратка видео-презентация на постиженията в мандат 2011-2015. За четирите години в общината са инвестирани близо 120 милиона лева. „Воден бях от идеята да превърнем Велико Търново и селищата от общината в по-добри места за живеене.

Бяхме избрани за най-добър град, получихме още редица награди и отличия. Всичко това е в резултат и на мненията на нашите граждани. Има много неща, които трябва да се свършат. Времето е пред нас и работата тепърва предстои”, завърши Даниел Панов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама