Свлачище затвори пътя от с. Крушовене към Враца за камиони

11:33, 18 сеп 15 / Общество 25 248 Шрифт:
Topnovini
Пътят от с. Крушовене, община Долна Митрополия, към Враца е временно затворен за пътни превозни средства с общо тегло над 3.5 тона, информират от пресцентъра на МВР. Причината е активиране на свлачищни процеси и големи деформации в асфалтовата настилка. Обходният маршрут е Крушовене-Кнежа-Селановци.

От ОДМВР-Плевен припомниха още, че на пътя от с. Козар Белене до гр. Левски се забранява движението на пътни превозни средства с общо тегло над 7 т., като обходният маршрут е през Българене-Малчика-Аспарухово-Левски.

Пътят Изгрев-Трънчовица-Бацова махала-Новачене-Дебово от км 0+030 до км 24+650 целогодишно е забранен за транзитното движение на МПС над 15 т. Обходният маршрут е по пътя Плевен-Никопол.

По Опанец-Долна Митрополия в района на с. Опанец целогодишно е пренасочено транзитното движение на МПС над 3,5 т. Обходният маршрут е по път Бяла-Плевен-Ботевград, от отбивката за КАТ.

По пътя Ясен-Търнене-Градина в района на с. Ясен целогодишно е пренасочено транзитното движение на МПС над 3,5 т, осигурен е сигнализиран обходен маршрут.

По път Ясен-Търнене-Градина-Петърница-Бъркач-Беглеж - в района на с. Беглеж има целогодишна забрана за обществено ползване от МПС над 8 т. Обходният маршрут е през Брестовец-Горталово-Беглеж-Бежаново-Ъглен.

По пътя Радомирци-Рупци-Червен бряг в участъка на свлачище в землището на гр. Червен бряг има целогодишна забрана за МПС над 12 т. Обходният маршрут е по пътя за гр. Луковит, кръстовище с път ІІІ-306, дясно, до гр. Червен бряг и обратно.

В границите на Червен бряг, заради изграждане на водопроводна и канализационна мрежа, до 20 септември движението се отбива в V–ти квартал по ул. „Бузлуджа“ и излиза на ул. „Търговска“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама