Обучение по латински и хинди предлагат на езикова борса във Флората

10:45, 18 сеп 15 / Култура 25 227 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Обучение по латински, норвежки, холандски и хинди ще се предлага по време на второто издание на "Езикова борса Бургас". Тя ще се проведе на 24 септември /четвъртък/ от 10:00 до 20:00 часа в експозиционен център "Флора". Поводът е Европейският ден на езиците - 26 септември, съобщиха от Общината.

В еднодневното изложение представителите на над 15 водещи чуждоезикови центрове ще дават информация на всеки желаещ относно различните видове курсове и програми по езици, които предлагат, условията за записването, съответната продължителност, цени, промоции и други.

Регионална библиотека "Пейо Яворов" също ще вземе участие, като представи своя фонд от книги на чужди езици. Събитието има съпътстваща програма с различни сценични изкуства.

Целта на борсата е да се предостави полезна информация на ученици, студенти и техните родители, свързана с условията и възможностите, предлагани от образователни центрове и школи за изучаване на чужди езици. Ще бъдат разяснени и начините за участие в различни културни формации, в които езиковото средство за общуване е танц, театър, музика и изобразително изкуство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама