Старозагорският общински съвет приключи мандата си

17:09, 17 сеп 15 / Политика 25 458 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Старозагорският общински съвет приключи работата си в този мандат днес. На последната си сесия местните старейшини приеха важни решения за бъдещото развитие на Общината.

„Приемам този мандат на Общинския съвет като изключително позитивен и успешен. Работеше се много конструктивно и бяха взети важни решения, с които можем да се гордеем”, заяви на днешната последна редовна сесия на градския парламент кметът Живко Тодоров. Преди това градските старейшини приеха отчета за неговия мандат 2011-2015 г.

„Дори и да сме имали различия, не допуснахме залата да се превърне в арена на политически спорове. Водили сме дискусия, която да даде най-доброто решение за гражданите. Имаше хора, които подкрепяха решенията на администрацията, а други бяха конструктивна опозиция, уважавам и тяхното мнение. Това не ни различава като хора, като граждани, които са ангажирани с решаванене проблемите на Стара Загора”, допълни кметът.

Председателят на Общинския съвет Емил Христов благодари за добрата съвместна работа и връчи на кмета паметна сребърна значка.

Сребърни значки получиха и всички 51 общинските съветници. Емил Христов пожела това да стане традиция.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама