Центърът, „Лозенец“, „Надежда“ и други квартали остават без вода

07:23, 17 сеп 15 / Общество 25 274 Шрифт:
Topnovini
Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 17 септември, съобщиха от пресцентъра на дружеството. Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за монтаж на шахта с регулатор на налягането на ул. „Проф. Петър Ников“ жк. „Надежда“ 2, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Митрополит Авскентий Велешки“ ,ул. „Чудомир“, ул. „Христо Силянов“, ул. „Ген. Никола Жеков“, ул. „Траен мир“, ул. „Йордан Хаджиконстантинов Джинот“, ул. „Република“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на ул. „Йордан Хаджиконстантинов Джинот“ ъгъла с ул. „Дравски бой“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Каменица“ кв. „Симеоново“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Киселица “, ул. „Каменица“, ул. „Еминица“, ул. „Балеви ливади“, ул. „Боровец“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на ул. „Симеоновско шосе“ ъгъла с ул. „Каменица“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Васил Левски“ , Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по бул. „Васил Левски“ от ул. „Стара планина“ до ул. „Екзарх Йосиф“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Васил Левски“ №99.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Дякон Игнатий, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в ул.“Славянска“, ул. „Дякон Игнатий“, ул. „Аксаков“, ул. „Георги Сава Раковски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Славянска“ ъгъла с ул. „Георги Бенковски“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 17 септември 2015 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Бигла“, кв. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в ул. „Йосиф Обербауер“, по ул. „Бигла“ от ул. „Бабун планина“ до ул. „Златовръх“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Йосиф Обербауер“ ъгъла с ул. „Кораб планина“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вечерна прохлада“, кв. „Горна Баня“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в ул. „Вечерна прохлада“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Вечерна прохлада“ №6.

Във връзка с ремонт на хидрофор до бл. 9, жк. „Стрелбище“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в бл. 9. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга пред бл. 9. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в ул. „Люляк“, ул. „Горица“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, по ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Кайгана“ към полето. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ ъгъла с ул. „Простор“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Иван Радоев, кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в по ул. „Иван Радоев“ от ул. „Проф. Жечо Атанасов“ до ул. „Кирил Буюклийски“, ул. „Проф. Жечо Атанасов“, ул. „Никола Недев“ №5. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Радоев“ №12. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Ботев“, кв. „Гниляне“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в кв. „Гниляне“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Гниляне“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама