Варненче едва не се удави в необезопасена улична шахта

20:18, 16 сеп 15 / Общество 25 286 Шрифт:
Topnovini
Докато във Варна кипят повсеместни ремонти, улици на територията на централния район "Одесос" застрашават живота и здравето на минувачите. За такъв случай сигнализира в писмо до Topnovini.bg варненката Татяна Кристи, майка на първокласник. Момченцето навярно ще затаи задълго кошмарен спомен от първия учебен ден в живота си, след като буквално пропаднало с двата крака в необезопасена улична шахта. 

След училищното тържество детето и маминка му, която го придружавала, слезли от автобуса в района на жп гарата и се отправили към дома им. На ул. "Марица" първокласникът внезапно се озовал в зейнала дъждоприемна шахта, която по данни на майката е дълбока около 1.30 метра, а на 15 септември е била пълна догоре.

Детето едва не се удавило в калната вода, която стигала до шията му. Освен шока, който преживяло вследствие на падането, момченцето е с охлузвания на няколко места по цялото тяло, разказва майката. 

От другата страна на улица "Марица" също има необезопасена шахта, пише Татяна Кристи. Детето и бабата не са видели шахтата през деня, а през ноща тя със сигурност е невидима, допълва тя. И не без ирония определя случилото се като "подарък" от Община Варна за първия учебен ден на детето й. 

Уважаеми читатели, очакваме Вашите сигнали и снимки на редакционната ни поща – [email protected] Анонимността Ви е гарантирана, освен ако изрично не сте поискали обратното.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама