Общинската съветничка от БСП Минка Сърнешка пита за плажа на река Марица

17:56, 16 сеп 15 / Политика 25 218 Шрифт:
Topnovini
Питане относно плажа на река Марица ще депозира общинският съветник от БСП Минка Сърнешка.

Обектът разполага с бар, басейн и открита сцена, на която за времето от 18 до 25 септември ще се провеждат различни музикални събития. Всички те са с начален час 20,00 часа.

В приемната на Сърнешка пловдивчани споделили своите притеснения и съветничката иска да знае дали краят концертите ще бъде съобразен с Наредбата за опазване на обществения ред. Тя поставя и въпроса за стойността на проекта, както и кой стопанисва обекта - Общината или частна фирма.

Съветничката от БСП очаква отговори и на още няколко въпроса по темата: "Домашният басейн има ли разрешение за ползване от Регионалната здравна инспекция? Водата в домашния басейн отговаря ли на изискванията на Българския стандарт към РЗИ за PH и CL? През десет дни са задължени да вземат проби от водата, има ли протоколи издадени от РЗИ? Примитивният бар отговаря ли на изискванията на Агенцията по безопасност на храните и изискванията по документацията от НАП за касов апарат? Има ли тоалетни за ползване?".

Тъй като на 17 септември е последното редовно заседание на Общински съвет в този мандат, Минка Сърнешка ще настоява за писмен отговор в кратък срок, коментираха от БСП – Пловдив.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама