С плакети от кмета и обща снимка приключиха мандата общинските съветници в Добрич

16:15, 16 сеп 15 / Общество 25 191 Шрифт:
Topnovini
Плакети връчи кметът Детелина Николова на всички общински съветници след края на последното за мандата редовно заседание на Общинския съвет в Добрич.

Тя им благодари за съвместната работа през мандата. „През изминалите четири години свършихме немалко. Преживяхме и трудности, и препятствия, които ни обединяваха. Взехме важни решения за развитието на Община град Добрич. Имаше противоречия, но в името на добруването на нашите съграждани ние се обединявахме. Ползотворна бе, както подкрепата от ваша страна на предлаганите от общинска администрация решения, така и критиката, която ни помагаше да намерим вярната посока. Добрич видимо е променен и заслуги за това имате и Вие, които работихте, за да можем днес да отчетем добри резултати“, каза Детелина Николова. И допълни, че Общински съвет Добрич доказа, че, когато общата цел е над личните интереси, добрите резултати се постигат. Тя пожела на всички здраве, повече толерантност и да работят със същата ангажираност в диалог с гражданите на Добрич.

Тя връчи плакети, които да напомнят на всеки общински съветник за това, което е дал от себе си, и да му напомня, че отговорността на всеки е част от нашия живот, каза Николова.

След това кметският екип и общинските съветници си направиха обща снимка за спомен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама