Обявиха избирателните списъци в Община Шумен

11:25, 16 сеп 15 / Политика 25 208 Шрифт:
Topnovini
Обявени са избирателните списъци в община Шумен за предстоящите избори за общински съветници и кметове и национален референдум на 25 октомври 2015 г., на местата, определени със заповед на кмета на общината, съобщиха от пресцентъра на кметството.

Избирателните списъци са публикувани и на главната интернет страница на община Шумен shumen.bg, в раздел „Местни избори и референдум 2015”.

Гражданите могат да направят справка по ЕГН или адрес за номера на избирателната секция и мястото на гласуване shumen.bg/index.html, включително и на безплатен за стационарните телефони номер 080018433.

Срокът за подаване на заявления за отстраняване на непълноти и грешки в избирателния списък е не по-късно от 7 дни преди изборния ден -  до 17 октомври.

Избирател, чийто постоянен или настоящ адрес са в различни населени места, може да поиска да бъде вписан в избирателния списък по настоящ адрес до 10 октомври, като подаде до кмета на общината заявление. Заявленията се подават на гише №5 в Информационния център на Община Шумен, телефонът за справки е 054/857 668.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама