Живко Табаков: Оставям на колегите от Блока да подредят листата, важното е да съм сред хората

11:01, 16 сеп 15 / Политика 25 232 Шрифт:
Topnovini
„Оставям колегите от Блока да се разберат за листата. За мен е важно да съм сред хората. Така или иначе чрез възможността за преференциално гласуване нашата листа ще бъде подредена от избирателите. Преговорите за мен са приключили и вече съм готов за кампания”. Това заяви общинският лидер на “Движение България на гражданите” Живко Табаков при откриването на офис на партията в гр. Българово.

Табаков обясни, че ще проведе преференциална кампания, чиято цел ще бъде да популяризира предложенията му по отношение на развитието на туризма и превръщането на сектора в основен приоритет за община Бургас през следващите четири години. Той беше категоричен, че ако идеите му бъдат реализирани, в края на предстоящия мандат туристическата индустрия ще е в състояние да компенсира деиндустриализацията на града, която се е случила през последните 25 години. Табаков добави, че туристическата индустрия може да бъде новия „Нефтозавод“ на Бургас и да отвори няколко хиляди работни места в ресторантьорството, хотелиерството, селското стопанство, леката промишленост и сферата на услугите.

Като друга важна цел на кампанията си лидерът на ДБГ посочи стимулирането и  развитието на икономиката в кварталите на Бургас и в съставните селища на общината. В тази връзка той съобщи, че през последните няколко дни партията му е открила офиси във Ветрен, Банево, Рудник, Долно Езерово, Равнец и Черно море.  До седмица “Движение България на гражданите” ще има работещи офиси и в още седем села и квартала. В тях жителите на община Бургас ще могат да дават своите предложения за развитието на населените места, в които живеят, както и да се запознаят с предложенията на Табаков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама