Детският кът във Варна с безплатни атракции през учебната година

17:44, 15 сеп 15 25 312 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Всички атракциони в Детския кът в Морската градина във Варна ще могат да се ползват безплатно в рамките на един ден от децата на възраст от 3 до 14 години. Инициативата е на Община Варна съвместно с Детския кът. За да се възползват от предложението, родителите на най-малките малчугани, от 3- до 6-годишна възраст, трябва да попълнят карта, която могат да получат от учителите в общинските детски градини, а на валиден e-мейл ще получат персонален код, с който се потвърждава регистрацията. С кода и картата децата ще могат в избран от тях ден да ползват люлките безплатно.

За по-големите ученици инициативата се поема от училищните ръководства, които трябва да определят кога да бъдат ползвани атракциите – на патронен или спортен празник, в час на класния ръководител или в друг избран ден.

Целта на организаторите е децата на Варна да прекарат незабравимо изживяване в Морската градина. Едновременно с това да учат колко е важно да се спазват правилата за безопасност при ползване на атракционите, да се запознаят с работата в увеселителния парк и с професията "аниматор“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама