Депутат от ГЕРБ подари образователни игри на първолаци от Долни чифлик

17:27, 15 сеп 15 / Общество 25 191 Шрифт:
Topnovini
Народният представител от ПП ГЕРБ Красимира Анастасова беше сред официалните гости на откриването на учебната година в СОУ "Васил Левски” в община Долни чифлик. Като дългогодишен директор на училището тя сърдечно приветства всички учители и ученици в своя роден град, за които днес празнично би първият школски звънец.

В качеството си на заместник-председател на комисията по културата и медиите и член на комисията по образованието и науката в Народното събрание Красимира Анастасова пожела на всички учители да следват своята духовна мисия все така енергично и амбициозно – да формират знаещи и можещи личности, да възпитават горди българи.

"Убедена съм, че и занапред ще утвърждавате авторитета на българското училище, като съхранявате неговите добри традиции и умножавате постиженията му. Нека първият училищен звънец донесе успешен старт и на всички ученици, за да бъде ползотворен трудът им, за да развият пълноценно своите качества, за да открият нови приятелства, за да вървят уверено по пътя на живота”, пожела народният представител.

Красимира Анастасова обърна специално внимание и на първокласниците, които днес с много трепет и вълнение за първи път прекрачиха училищния праг. Варненският депутат им подари образователни игри, с които да се забавляват, докато учат важни факти от българската граматика, от историята ни, от географията и математиката. Част от образователните игри, които бяха осигурени за първолаците, са посветени и на правилата за безопасно движение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама