Миглена Темелкова е кандидатът на АБВ за кмет на Варна

14:41, 15 сеп 15 / Политика 25 230 Шрифт:
Topnovini
Университетският преподавател доцент д-р Миглена Темелкова е кандидатът за кмет на община Варна, издигнат от АБВ във Варна. След вътрешнопартийна процедура по подбор на кандидати за кметове на общината, на петте района в града и на кметствата, принадлежащи към общината, ПП АБВ издига свои кандидати и е с амбицията да привлече онези варненци, които все още търсят своя избраник.

Политическата е изчакала издигането на всички кандидати за кметове на община Варна и след внимателен анализ в партийните органи е достигнато до убеждението, че около 40% от варненци няма да упражнят правото си на глас по време на местния вот. Това един от основните мотиви на АБВ да издигне свой кандидат, който ще търси широка електорална подкрепа.

В кметската надпревара за район Одесос партията издига 56–годишния бизнесмен в сферата на информационните технологии и офис системи Любомир Господинов. В район Младост вотът на варненци ще търси инж. Момчил Вълков – бивш генерален директор на комбинат Черно море – Варна, понастоящем председател на борда на директорите на Завода за строителни конструкции във Варна. Инженер – авиаторът Виктор Ценов е номинацията на ПП АБВ за кмет на район Приморски, а за район Аспарухово 43-годишната Милена Дончева – старши брокер в агенция за недвижими имоти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама