Представиха кандидатите за кметове на ГЕРБ в Русенска област

16:49, 13 сеп 15 / Политика 25 199 Шрифт:
Topnovini
Пламен Стоилов /Русе/, Валентин Панайотов /Борово/, Валентин Атанасов /Сливо поле/, Георги Миланов /Иваново/, Димитър Денев /Ветово/, Димитър Славов /Бяла/, д-р Петър Петров /Ценово/ и Христина Евтимова /Две могили/ - това са кандидатите за кметове на ГЕРБ в общините на Русенска област. Те бяха представени в столичната зала „Арена Армеец“, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ- Русе.

Над 14 000 членове и симпатизанти на партията аплодираха имената им по време на представянето от председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов.

Министър-председателят на България и председател на ГЕРБ Бойко Борисов, министри, народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе, председатели на общински съвети в региона, общински съветници и много други бяха в залата.

Пламен Стоилов бе единодушно номиниран за втори мандат от общинската структура на ГЕРБ в Русе. В Община Борово кандидат е Валентин Панайотов, в момента председател на Общинския съвет, предприемач с близо 20 - годишен сериозен управленски опит на собствено дружество. За Община Бяла ГЕРБ номинира Димитър Славов – управител на търговско дружество. Той е бивш председател на Общински съвет – Бяла и общински съветник от ГЕРБ.

Кандидатът за кмет на Община Ветово е Димитър Денев – прокурист на общинското дружество „Ветовска гора“. Той е бивш зам. – кмет на Общината и общински съветник от ГЕРБ. В Две могили Христина Ефтимова е кандидатът за кмет на ГЕРБ в общината. Тя е собственик на фирма за счетоводни услуги. Била е секретар на Община Две могили и председател на Общинския съвет.

Кандидатът на ГЕРБ за Иваново е досегашният кмет Георги Миланов. Валентин Атанасов е кандидат за кмет на ГЕРБ в Община Сливо поле. Той е началник на областен отдел на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“. Дългогодишен общински съветник от ГЕРБ и председател на Общински съвет – Сливо поле през миналия мандат. В Ценово за нов мандат се кандидатира кметът д-р Петър Петров.

По думите на Цветанов, направените номинации са на достойни, със силни професионални качества. „Винаги сме казвали, че силата на една партия е, когато има структури във всяко едно населено място. ГЕРБ е силна и има своята традиция да се събираме тук, защото знаем, че партийният живот и структури на една партия са нейната сила.

Десетата поредна победа на ГЕРБ не е самоцел, а проектиране на оценката за реално свършената работа на всички кметове, общински съветници, министри и структури”, подчерта Цветанов, съобщават още от пресцентъра на ГЕРБ- Русе.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама