Бюрото по труда в Добрич търси лекари за военна служба

09:11, 13 сеп 15 / Общество 25 342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От дирекция “Бюро по труда” в Добрич съобщават, че разполагат с информация за провеждане на конкурс за вакантни длъжности във Военномедицинска академия, за прием на военна служба на лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и в чужбина. Могат да кандидатстват лица, които имат средно или по-високо образование, да са годни за военна служба, да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, независимо от реабилитацията. Друго изискване е срещу тях да няма образувано наказателно производство за умишлено престъпление от общ характер. Те трябва да са граждани на България и да нямат друго гражданство, да не са освобождавани от военна служба поради наложено дисциплинарно наказание “уволнение”, както и да покриват нормативите за физическа годност и да са психологически  пригодни.

Обявените места са за различни болници в страната.

Образци от формулярите и подробностите за  кандидатстване са изложени в Военно окръжие - Добрич, ул. “Добруджа” № 4, ет.4, тел. 058/664 764, където се подават и необходимите документи.

За информация може да се ползват и сайтовете на Централно военно окръжие www.comd.bg и Министерство на отбраната www.mod.bg.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама