Светилото в сферата на репродуктивното здраве с безплатни консултации в Пловдив

19:06, 11 сеп 15 / Общество 25 154 Шрифт:
Topnovini
Светило в световната асистирана репродукция ще консултира безплатно пловдивски двойки с проблеми, съобщиха от Медицинския център за репродуктивно здраве New Life - Пловдив. Центърът обявява 12 септември, събота, за Ден на отворените врати с начален час - 10 часа.

До 16 септември лично проф. Нери Лауфер - знаково име в световната асистирана репродукция, един от първите лекари в света, правили човешко инвитро и основател на инвитро центрове в САЩ и Израел, и екипът на клиниката ще дават безплатни консултации за двойките, посетили Деня на отворените врати.

New Life е първият инвитро център в България, който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии. В Израел изследователската дейност в тази област е много напреднала, тъй като правителството предоставя пълно финансиране на всички проведени асистирани репродуктивни процедури за една двойка, независимо от техния брой, до раждането на 2 деца. Центърът в Пловдив разполага с модерна апаратура, включително най-новата микроманипулационна система на Eppendorf за ICSI оплождане – TransferMan 4r и бенчтоп инкубатор (benchtop incubator) с 10 отделения.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама