Онлайн проверяваме менюто и плащаме такса за детска градина и ясла в Добрич

18:19, 11 сеп 15 25 2138 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Нова онлайн услуга предлага сайтът на Община Добрич. Чрез нея вече родителите на децата, посещаващи детски ясли или детски градини, могат да се информират за седмичното меню на децата си. Те могат да проверят задълженията си за плащане на месечната такса, да прегледат отразените присъствия и отсъствия на детето/децата, а също така да заплатят онлайн – през ePay – таксата, ако имат задължения.

Достъпът е чрез бутон „Детски заведения и млечна кухня“ в лентата с Е-услуги на началната страница на сайта.

Специален модул от електронната услуга е на Детска млечна кухня - град Добрич. Той съдържа информация за условията за ползване на кухнята и актуално седмично меню. Предоставена е възможност за изтегляне на заявление за ползване на кухнята, за заявяване на е-купони и тяхната онлайн заверка. Потребителско име и парола се предоставят при подаване на заявление еднократно в Детска млечна кухня.

От новата е-услуга могат да се възползват родителите на деца, посещаващи детски ясли и детски градини в Добрич, както и всички клиенти на Детската млечна кухня.

След въвеждането на новия уеб дизайн за мобилни устройства, разработването и предлагането на нова електронна услуга е поредната стъпка за надграждане на официалния сайт на Община град Добрич в интерес на неговите виртуални посетители и населението на града.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама