Децата на Асеновград закриха лятото с щура забава на открито

12:50, 11 сеп 15 / Култура 25 343 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
По повод края на лятото и приключването на програмите "Пъстро лято" и "Ваканция в библиотеката" по инициатива на кмета на Асеновград Емил Караиванов Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и Градска библиотека "П. Хилендарски" организираха празнично тържество, съобщиха от общинската администрация.

Щурата забава: "Довиждане ваканция, здравей училище и детска градина!" събра над 100 малчугана и техните родители в централния градски парк. Децата показаха пред присъстващите какво са научили през лятната ваканция с помощта на ръководителите на групите.

Организаторите бяха приготвили разнообразни забавления като изготвяне на училищна програма, рисуване на маски, изработване на венци от листа, както и снимки с любимите им герои от приказките. Децата от музикалната работилница и школата по танци пяха и танцуваха, а групата по лека атлетика си спретнаха и крос около лятното кино в парка.

По време на пикника беше представена националната кампания "Да бъдеш баща" чрез снимкови материали на асоциация "Родители" и изложба на сдружение "Бъдеще за децата" - Казанлък.

Празникът за децата приключи с дискотека на открито и почерпка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама