Глобиха поредния турист, вилнял на Златни пясъци

18:14, 31 авг 15 25 446 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
40-годишен молдовски турист отнесе глоба от 150 лева за хулиганство в курорта "Златни пясъци", съобщиха от пресцентъра на  Районен съд - Варна.

Инцидентът възникнал в късния следобед на 30 юни т.год. в хотел "Берлин" на комплекса. 40-годишен молдовски турист, настанил се ден по-рано като гост на хотела, след употреба на алкохол на плажния бар започнал да буйства, да крещи и използва цинични изрази спрямо охранители и мениджър в хотела, които го помолили да се прибере в стаята си и да не притеснява останалите гости. 

Междувременно на рецепцията са били регистрирани оплаквания спрямо поведението на същия турист и през нощта на събота срещу неделя, когато 40-годишният мъж отново в нетрезво състояние крещял на висок глас по адрес на съпругата си и блъскал по вратите на хотелски стаи като предизвиквал шум. При поредната непристойна проява на чуждестранния турист се наложило да бъде потърсено съдействието на полицията. Нарушителят бил отведен до Пето РУ на МВР за съставяне на акт за извършената на публично място проява на дребно хулиганство. 

В съдебна зала днес нарушителят заяви, че под влияние на употребения алкохол и притеснения за здравословното състояние на съпругата си е бил нервен и раздразнителен. Деянието не представлява престъпление, а е нарушение на Указа за борба с дребното хулиганство и се наказва с глоба в размер от 100 до 500 лева или със задържане в структурно звено на МВР за срок до 15 денонощия. Решението на Районния съд подлежи на обжалване в 24-часов срок пред ВОС.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама