"Пирин" има шанс за победа над "Берое"

22:54, 31 юли 15 / Спорт 25 564 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Пирин" (Благоевград) има минимална доза шанс за победа над отбора на "Берое" (Стара Загора). Това каза на пресконференция днес старши треньорът на "орлетата" Неделчо Матушев.

Той е категоричен, че тимът в никакъв случай няма да излезе обречен при първото си гостуване през този сезон.

Селекционерът обясни, че загубата от "Славия" е много тежка за благоевградчани и за това цяла седмица треньорския екип е работил за вдигане на самочувствие и кураж на играчите.

"Ще имаме своите шансове в Стара Загора и се надявам да ги оползотворим", коментира Матушев и допълни, че при малко повече късмет резулатите от последните два мача нямаше да е такъв.

За двубоя в Стара Загора пиринци няма да могат да разчитат на Благов и Виячки, които лекуват контузии. На линия обаче ще са последните две попълнения Еденилсон Бергонси и Александър Якимов.

Тимът заминава утре на обед като преди това ще направи тренировка на базата в Рилци. Мачът ще се състои в неделя от 21 часа. Феновете на "орлетата" са организирали и автобусен транспорт до Стара Загора. Той ще тръгне от областния център на Пиринско в 16 часа, а цената му е 5 лева на човек.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама