Мountain bike преживяването на Витоша става интерактивно

21:26, 31 юли 15 / Спорт 25 587 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Има моменти, които не могат да се опишат с думи или да се разкажат. Понякога една снимка струва колкото хиляди дучи, а какво да кажем за едно видео? Именно за тези моменти от екстремното планинско колоездене ще бъдат заснемани от мобилни камери, поставени на линията за велосипедисти ВелоВитоша.

Камерите са поставени на на долната част на трасето Бай Кръстьо, програмирани така, че да заснемат всяко движение на велосипедиста, минаващ оттам. Включват се от инсталация на старта, през която задължително трябва да минеш, за да си вземеш билет. Видеата ще бъдат публикувани онлайн специално за колоездачите и бъдещата им публика.

Линията за велосипедисти ВелоВитоша се движи за втора поредна година, като освен маршрута КС Хладилника – х. Алеко – заслон Бай Кръстьо, тази година е пуснат и нов маршрут от Студентски град до с. Железница. И двете линии се движат всеки уикенд и през официалните празници с начални часове 08:20 и 10:30 в периода между 04 юли до 27 септември. Освен удоволствието от трасето, до края на септември всяко екстремно планинско спускане ще остане повече от спомен.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама