Един загинал и двама тежко ранени млади добричлии при катастрофа в Германия (обновена)

18:21, 31 юли 15 25 655 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима млади българи са пострадали в тежка катастрофа в Щутгарт, Германия, съобщиха за Добрич Topnovini.bg българи, които живеят в Германия, като се позоваха на информация от немската полиция.

Лек автомобил "Ауди" с българска регистрация се е преобърнал  при пътен инцидент с тежкотоварен камион с германска регистрация. Инцидентът станал вторник в ранните сутрешни часове на магистрала.

Загинал на място е младеж от град Добрич на възраст 18-19 години. 20-годишният шофьор на лекия автомобил от град Добрич е в тежко състояние. Той е със счупени ребра и мозъчно сътресение. Настанен е за лечение в болница.

17-годишно момиче от град Добрич е в тежко състояние. То е настанено в германска болница. Девойката е със счупен гръбначен стълб, счупени ребра, има черепно-мозъчна травма. В кома е и с опасност на живота.

По информация на читатели на Добрич Topnovini.bg, загиналият младеж е Озджан Мехмедов Атанасов. Шофьорьт е Севгин Росенов Етемов, а девойката е Нуран Исмаилова Стоянова. Тя продължава да е в кома.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама