Спират колите до подхода за Рибарския плаж във Варна

17:45, 31 юли 15 25 446 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С цел осигуряване на контрол на достъпа на автомобили на крайбрежна алея "Капитан Георги Георгиев“, в частта от Рибарския плаж до плувен комплекс "Приморски", кметът на Варна е издал заповед, с която нарежда да се обособи контролно-пропускателен пункт за автомобили в близост до подхода за Рибарския плаж за периода от 1 август до 15 септември, включително.

Пропускателният режим на обособеното КПП да се обслужва денонощно от група "Общинска полиция", гласи директивата. Да се допускат моторни превозни средства до запълване на капацитета на предвидените паркоместа в интервала от 22.00 ч. до 5.00 часа, като това изискване не касае таксиметровите коли. Зареждането на търговските обекти трябва да става от 5.00 до 9.00 часа.

Денонощен достъп без ограничения имат МВР, Бърза помощ, Пожарна и аварийна безопасност. Достъп ще имат и МПС-та обслужващи културни и спортни мероприятия, при условия, че са съгласувани с Община Варна.

Контролът по неправилно паркирани МПС-та и опазване на обществения ред да се осъществява от сили на ОД на МВР и група "Общинска полиция".

Контролът по изпълнение на заповедта е възложен на заместник-кмета Тодор Иванов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама