Приключиха снимките на новия филм на звездата на Боливуд Шарук Кхан

17:40, 31 юли 15 25 1134 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Финалните кадри на новия боливудски филм „Дилвале“ /“Човекът с голямото сърце“/ бяха направени на нос Калиакра. За заснемането на кинолентата са използвани 23 автомобила, два дрона и индийски екип от над 120 души, съобщи кметът на Каварна Цонко Цонев.

   Лентата се снима на няколко места у нас, като финалните кадри бяха на нос Калиакра. През последните дни кадри бяха заснети също в с. Камен бряг и района на мидената ферма „Дълбока“. В края на снимачната работа целият екип си е направил снимка с дрон.  

   Изпълнителят на главната роля звездата на Боливуд Шарук Кхан не пропусна да постави автографа си в подвижния музей на Кметъла под подписа на Гари Плеър. А снимки на Кхан и уникалния кметски автомобил вече са качени и в профила в Twitter на продукцията.

   Според индийски медии, римейкът на популярния филм „Дилвале“ /“Човекът с голямото сърце“/ е най-чаканият индийски филм за 2015 година. Главната женска роля във филма се изпълнява от друга индийска суперзвезда — Каджол. Двамата с Шарук Кхан често биват определяни като най-романтичната екранна двойка в Боливуд. Последният им съвместен филм „Моето име е Хан“, е и индийският филм с най-голям касов успех на международната сцена. Критиците очакват новата продукция да подобри и този рекорд.

   Предвижда се тя да излезе на екран в Индия в средата на декември.

   Екипът е много доволен от работата си у нас. Вероятно и други продукции на индийската филмова индустрия ще бъдат заснети в България, сподели Цонев.  

   Шарук Кхан е номиниран 15 пъти за наградата най-добър актьор на Боливуд, и е печелил престижното отличие 6 пъти. Той е най-популярният, извън родината си, индийски актьор и един от най-богатите хора в Индия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама