Кадиев: ГЕРБ и РБ понякога са толкова смотани, че биха избрали и Пеевски за омбудсман

16:38, 31 юли 15 / Политика 25 473 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
ГЕРБ и реформатори понякога са толкова смотани, че и Пеевски да им предложиш за омбудсман, ще го гласуват. Така депутатът Георги Кадиев коментира в социалната мрежа Фейсбук избора на Мая Манолова за омбудсман. Коментарът му е по повод вчерашното тайно гласуване, на което съпартийката му беше избрана със 129 гласа.

Така и не стана ясно кои депутати са я подкрепили, а от вчера ГЕРБ и Реформаторският блок си прехвърлят топката за избора ѝ.

Най-голямата парламентарно представена партия така и не издигна свой кандидат за поста. След избора на Манолова депутатите от ГЕРБ обявиха, че никой от тях не я е подкрепил.

В деня преди вота се заговори за гласове от Реформаторския блок, които ще са в полза на Манолова. Сред спряганите имена бяха тези на Димитър Шишков от "Движение България на гражданите" и Борис Станимиров, който похвали социалистката в профила си във Фейсбук, след като стана ясно, че е номинирана.

"Днес изработиха и Кунева с нейния закон за корупцията. Бавиха топката с изказвания, докато свърши пленарното време и преминахме към питания и въпроси, без да си стигне до гласуване на закона. Сега иди обяснявай кой си стои на стола и кой не", написа още Кадиев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама