85 фирми са заявили участие в "Селското стопанство и всичко за него"

16:05, 31 юли 15 25 431 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Дванадесет представители на управителния съвет на  Търговската палата на турския град Кьорфес ще посетят XXIII-ото международно изложение „Селското стопанство и всичко за него“, съобщиха организаторите от „Добрички панаир“. Форумът ще се проведе от 4 до 8 август. За първи той ще е на ново място -  до сградата на ДАИ в Добрич. Причината е извършващият се ремонт на спортен комплекс „Простор“, където традиционно се провеждаше изложението.

До момента участие в изложението са заявили над 85 фирми от страната и чужбина. Директно участие са потвърдили фирми от Румъния, Турция и Гърция. Ще участват фирми, които предлагат едрогабаритна и малогабаритна техника, машини и съоръжения за животновъдството, селскостопански инвентар, сушилни инсталации, техника за почистване, сортиране, обеззаразяване на семена, семена и посадъчен материал, препарати за растителна защита, масла и смазочни материали, автомобили,  специализирана литература.

   Организаторите отчитат ръст на заявките от фирми, които за пръв път ще участват в селскостопанското изложение. “Това е сигурен знак, че панаирът доказва, че житницата на България – Добруджа, е центърът за представяне на най-новите технологии, машини и съоръжения за селско стопанство, както и постиженията в земеделието“, посочват от ръководството на „Добрички панаир“.

   Официалното откриване на изложението ще бъде на 4 август от 10:00 ч. Вечерта ще бъдат връчени наградите на „Добрички панаир“ АД.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама