Издигнаха кандидатурата на банкер за кмет на Казанлък

18:52, 30 юли 15 / Политика 25 892 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Инициативен комитет с председател арх. Доротея Христова издигна независимата кандидатура на Стефан Манчоров, директор на „Инвестбанк“ за кмет на община Казанлък.

„Нужен ни е кмет на общината, който да осъществява реаен диалог с гражданите, партиите трябва да са мотора и партньора  в местната власт, заедно с можещите хора”, мотивира номинацията арх. Доротея Христова. По думите й в Казанлък има достатъчно мислещи и успели хора, които са наясно, че успехът на всеки, стабилността на работното място, бизнеса, качеството на образованието на децата минава през стабилността на общината.

В Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Стефан Манчоров, личат имената на бизнесмени, военни и творци, като инж. Александър Минчев, мажоритарен собственик на Завода за пружини, като генерала от резерва Венцислав Младенов, като скулптора Димитър Койчев, като Кунчо Кунев, шеф на застрахователно дружество „Армеец“, като Илия Кундурджиев, бивш шеф на РПУ-Казанлък. Личностите, които застават зад  кандидатурата на Стефан Манчоров, целят да предложат изцяло нов модел на управлението на общината, който да бъде подкрепен от мислещи и разумни за бъдещето граждани и партии.

„Това, което искам да предложа на казанлъчани е един устойчив модел на местната власт, тъй като потенциалът на общината до настоящия момент е недостатъчно използван. Той подчерта, че финансово Община Казанлък се управлява по най-неподходящия, но най- лесен начин  - продажбите. Управлението на ресурсите през последните години не се познава и не се прилага професионално. Манчоров бе категоричен, че за съжаление в момента местната власт се държи като организатор на обществени поръчки и разочарованите стават все повече и повече. Независимият кандидат за кмет счита досегашният модел на управление за изчерпан, тъй като „идва ново време, нови предизвикателства, на които местната власт трябва да може да отговори“.

„Решението ми е много сериозно обмислено, без да е плод на временна емоция“, подчерта на специалната пресконференция кандидатът за кмет Стефан Манчоров.  По повод на подготвяната предизборна кампания той добави, че думи като атака, битка и борба не са от неговия речник. Своите шансове той вижда в енергията на граждански и експертни общности, заедно със своите съмишленици са обединени около разбирането, че потенциалът на Общината не се използва пълноценно и може да бъде направено още много за бизнес средата и местната икономика, за постигането на по-устойчива заетост и стабилни доходи.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама