Издигнаха актрисата Ивана Папазова за зам.-кмет по културата на Пловдив (снимки)

20:47, 30 юни 15 / Политика 25 810 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Съюз за Пловдив" издигна кандидатурата на актрисата Ивана Папазова за заместник-кмет по културата на Пловдив. "Крайно време е хората на културата в града да имат свой представител в Общината. Досега кметът назначаваше някой и го обявяваше за отговорник по културата. Ние искаме работещ, знаещ, сърцат човек", коментира лидерът на "Съюз за Пловдив" Дани Каназирева, която обяви номинацията на специална церемония в Дома на културата "Борис Христов" тази вечер.

Каназирева бе категорична, че няма по-подходящ човек от голямата Ивана – актриса в Драматичния театър, два пъти носител на Награда "Пловдив" и на още много награди в областта на театралното изкуство, а също и преподавател в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски".

Освен кандидатът за зам.-кмет по култура, от "Съюз за Пловдив" обявиха и своите кандидати за районни кметове.

В район "Централен" Дани Каназирева и екипът й залагат на 31-годишния икономист Веселин Козарев. В район "Тракия" предложението е за инж. Гергана Стоянова. В район "Южен" кандидат на "Съюз за Пловдив" е общинският съветник Евелин Парасков. В район "Северен" за кметския стол ще се бори Красимира Неделчева, а в "Източен" – Веселин Чавдаров. Красимира Тодорова пък е изборът на "Съюз за Пловдив" в район "Западен".

Осем са точките, които ще бъдат приоритет в управлението на районните кметове от "Съюз за Пловдив", сред тях са откриването на денонощни лекарски кабинети във всеки район, ремонт на вътрешнокварталните улици, решаване на проблема с местата в детските градини и не на последно място – осигуряване на сигурност и ред.

Това са все работещи млади хора, които познават всеки един проблем, всяка една улица, всяко едно камъче в районите, коментира Дани Каназирева. "Ние разчитаме на личния вот на хората, а не искаме да се скрием зад вота на някой софийски партиен лидер", посочи тя. Каназирева бе категорична, че екипът й е най-подготвеният и качественият в Пловдив.

"Тези хора ще бъдат истински партньори на пловдивчани и няма да продължат сегашната кабинетна политика", сподели тя пред събралите се в Дома на културата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама